Medisch specialistisch advies

U kunt bij ons terecht voor het verkrijgen van advies of een tweede/derde mening omtrent (de behandeling en begeleiding van) de chronische pijnklachten en het verminderd functioneren, veroorzaakt door diverse oorzaken, waaronder een hernia in de nek of lage rug, fibromyalgie en artrose, maar ook wanneer er geen duidelijke oorzaak te vinden is (somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke pijnklachten of SOLK). U heeft geen verwijzing nodig.

Professioneel medisch oordeel

Iedere persoon die geconfronteerd wordt met sociaal-medische problemen en die behoefte heeft aan een professioneel medisch oordeel omtrent ziekte, gebrek, opgedane letsels, beperkingen en mogelijkheden, kan – al dan niet via diens tussenpersoon (verzekeraar, advocaat of letselschade specialist) – bij ons terecht.

Twijfelt u over een diagnose of behandeling? Wilt u advies omtrent een moeizame, aanslepende klacht of voelt u zich niet op een juiste manier behandeld? Melius Medisch Specialistische Expertise beoordeelt en adviseert cliënten zonder verwijzing van een arts.

Betrokken en deskundig

Alle medici en paramedici zijn actief werkzaam in de desbetreffende vakgebieden en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het team is zeer betrokken en iedereen beschikt over een gedegen opleiding en jarenlange ervaring, naast een brede, actuele medische kennis. Alle artsen zijn BIG-geregistreerd.

Wij onderscheiden ons door onafhankelijkheid, onpartijdigheid, deskundigheid en de hoge kwaliteit van het werk. Wij vragen, indien nodig, zelfstandig aanvullende diagnostiek aan, waaronder MRI scans en laboratoriumonderzoek. Onze rapportages en adviezen worden door onze professionals opgesteld in duidelijke taal. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij begrijpen als geen ander wat onze relaties van ons verwachten en naar die verwachtingen acteren wij.